اگر قصد خرید یخچال شیرینی پزی یا یخچال قنادی را دارید، باید مواردی مانند نوع کابینت یخچال مورد نیاز خود و نوع سرمای آن را در نظر بگیرید. . کابینت های شیرینی پزی یخچالی معمولا عمودی با یک یا دو در هستند، البته میزهای شیرینی یخچالی 2، 3 یا 4 دری نیز وجود دارد. بسته به کارگاه شیرینی فروشی و فضایی که در اختیار دارید، می توانید یک مدل یا آن را یا حتی هر دو را قرار دهید. در نهایت، کابینت های یخچال دار وجود دارد که می توانند دراز شوند و به عنوان پیشخوان عمل کنند و کابینت های عمودی با 4 صفحه شیشه ای. کانترهای یخچال دار یا میزهای سرد میزهای یخچال دار دارای ارتفاع 85 سانتی متر و عمق 60 یا 70 سانتی متر هستند و طول آن از 1.40 متر تا بیش از 2 متر متغیر است. مزیت میزهای سرد این است که می توانید از میز به عنوان محل کار استفاده کنید زیرا میز میز می تواند از فولاد ضد زنگ یا مرمر باشد و در هر دو حالت می توانید روی سطح آن کار کنید. برای حفظ کیک، تارت، خامه و غیره سرما دارید. و همچنین یک منطقه کاری به عمق 60 یا 70 سانتی متر دارید. میزها همچنین می توانند با یا بدون پایه باشند، پایه یک ارتفاع از جنس استیل ضد زنگ به ارتفاع حدود 10 سانتی متر است که به پایین می رود بنابراین می توانید میز را در مقابل دیوار قرار دهید و پایه از دیوار محافظت می کند و از عقب افتادن هر چیزی جلوگیری می کند. بهداشتی و زیبایی بیشتر است و از تماس محصول با دیوار در هنگام جابجایی آن جلوگیری می کنید. معمولاً یک میز بزرگ بدون پیشبند در مرکز کارگاه قرار میگیرد، بهعنوان جزیرهای، که از آنجا به صورت روزانه کار میکنید و دو میز با رویهای روبهروی دیوار که به عنوان مبلمان یخچال استفاده میشود. محصولات سرد را ذخیره کنید و از سطح کار برای قرار دادن ماشین آلات کوچک روی آن مانند میکسر، میکسر، بن ماری، شکلات ساز و غیره استفاده می شود. در بالای این میزهای کار معمولا چند قفسه برای نگهداری ظروف آشپزخانه وجود دارد. میزهای یخچال از گاز R600a استفاده می کنند که به سرعت فضای داخلی پیشخوان ها را خنک می کند. آنها همچنین معمولاً دارای تهویه اجباری هستند که امکان بازیابی سرما را بلافاصله پس از باز و بسته شدن درها فراهم می کند و هوا را به طور منظم در سراسر فضای داخلی به گردش در می آورد و اجازه می دهد دما در سراسر میز یکسان باشد. این نوع سرمای تهویهشده باعث میشود که محصولات در ظروف خود یا با لایه شفاف محافظت شوند زیرا هوا میتواند کیکها و تارتها را خشک کند. بسته به گرمسیری بودن یا نبودن آنها، دو نوع پیشخوان یخچال دار نیز وجود دارد. آنهایی که گرمسیری نیستند برای کار با گارانتی با دمای محیط تا 30 درجه سانتیگراد ساخته می شوند و انواع گرمسیری می توانند بدون از دست دادن عملکرد با دمای محیط تا 40 یا 43 درجه سانتیگراد کار کنند. در انتخاب یخچال شیرینی پزی باید به این نکته توجه کرد زیرا اگر در کارگاه بسیار گرم باشد دستگاه سردسیری که گرمسیری نباشد عملکرد خوبی نخواهد داشت و به اندازه کافی خنک نمی شود و حفظ مواد غذایی را به خطر می اندازد. تفاوت قیمت مدل میز سردسیری استوایی بین 300 تا 500 یورو بیشتر از غیر گرمسیری است و تفاوت عملکرد بیشتر از آن جبران کننده خرید گرمسیری است، همچنین عایق بودن میز گرمسیری همیشه بیشتر است و بر بزرگتر تأثیر می گذارد. ذخیره سازی سرد با صرف انرژی کمتر علاوه بر میزهای سرد برای نگهداری، میزهای سرد نیز برای انجماد وجود دارد، این میزها از گاز R290 استفاده می کنند و معمولاً سرد ثابت هستند، اگرچه میزهایی با فن نیز وجود دارند که به توزیع سرما کمک می کنند. فریزرها مانند یخچال ها می توانند گرمسیری باشند یا نباشند و در اینجا مهمتر از این است که خوب انتخاب کنید زیرا اگر داخل کارگاه بسیار گرم باشد ممکن است بسیاری از کالاها خراب شوند. در تبرید تجاری برای کترینگ، معیار استاندارد پیمانه Gastronorm است که سینی های 325x530 میلی متر است، اما در یخچال تجاری برای شیرینی فروشی ها، ما با پیمانه Euronorm یا پیمانه قنادی که سینی های 400x600 میلی متر هستند کار می کنیم. (اطلاعات بیشتر در مورد اندازه گیری های Gastronorm را می توانید در پست های قبلی بیابید.) هر چیزی که برای شیرینی فروشی ها تولید می شود، هم فریزر، هم یخچال، هم میزهای آماده سازی، هم فر، هم چیلرهای انفجاری و .... بر اساس اندازهگیری سینیها ساخته میشود و فضای داخلی تمام یخچالهای شیرینی پزی سینیهایی از آن اندازهها را میپذیرد. به همین ترتیب، چرخ دستی های سینی یا نگهدارنده های سینی شیرینی برای پذیرش سینی های 40x60 سانتی متری ساخته شده اند. کابینت و یخچال فریزر کابینت های قنادی یخچالی عمودی معمولاً ارتفاع متوسطی بین 1.80 متر تا 2 متر دارند. شما آنها را با یک در یا دو در یا حتی سه در دارید. آنها می توانند از فولاد ضد زنگ یا سفید لاکی ساخته شوند و می توانند درهای شیشه ای داشته باشند.
یا درهای کور کابینت های یخچال با درهای شیشه ای عالی هستند زیرا می توانید داخل آن را ببینید و بیشتر در خارج از نانوایی، در فروشگاه برای ارائه کیک و شیرینی به مشتریان استفاده می شود. عیب کابینت های یخچال درب شیشه ای این است که سرما را به خوبی کابینت های یخچال درب کور نگه نمی دارند، زیرا سرما از طریق شیشه از بین می رود، اگرچه امروزه همه یخچال های درب شیشه ای دارای پل حرارتی هستند اما هنوز هم هستند کسانی که معتقدند که یک درب کور با عایق بهتر از درب شیشه ای سرما را حفظ و حفظ می کند. از طرف دیگر، اینکه بتوانید محصولات خود را در معرض دید عموم قرار دهید و در معرض دید قرار دهید، فروش شما را افزایش می دهد و در نهایت تولید برای فروش است. اگر مزیت پیشخوان های سرد این بود که می توان از سطح آن ها به عنوان محل کار استفاده کرد، مزیت یخچال ها این است که ظرفیت نگهداری آن ها از کانترهای سرد بیشتر است. به همین دلیل ترکیب میزهای سرد با کابینت های یخچال در کارگاه جالب است. فکر کنید نه تنها باید کیک ها و شیرینی ها را سرد نگه دارید، بلکه باید خامه، خامه، تخم مرغ، شکلات، کره را نیز نگه دارید... به طور خلاصه، تقریباً تمام موادی که در شیرینی ها استفاده می کنید نیاز به نگهداری در سرد دارند. که شما جایی برای نگهداری این مقدار چیز دارید. کابینت ها و همچنین میزها با در نظر گرفتن سینی های شیرینی پزی ساخته شده اند و تمامی یخچال و فریزرهای شیرینی پزی سینی های 40*60 سانتی متری را می پذیرند. و اگر اندازه گیری ها در دو مدل سردخانه شیرینی پزی حفظ شود، همین امر در مورد گازهای استفاده شده رخ می دهد، R600a برای کابینت های سردخانه و R290 برای کابینت های فریزر. به همین ترتیب، می توانید آنها را برای کار در دمای شدید 40 درجه سانتیگراد (گرمسیری) یا فقط با دمای محیط تا 30 درجه سانتیگراد آماده کنید. توصیه ای که برای خرید یخچال شیرینی پزی به شما می کنم این است که مطمئن شوید که قفسه ها قابل تنظیم هستند تا بتوانید کابینت را با نیاز خود تطبیق دهید و نه برعکس. گاهی اوقات کیک های چند طبقه درست می شوند و سرد نگه داشتن آنها دشوار است، اما اگر یخچال شما قفسه های قابل تنظیم دارد می توانید فضا را تطبیق دهید. یخچال ها معمولاً دارای 3 یا 4 قفسه قابل تنظیم در هر در و شبکه های کف هستند، در حالی که فریزرها معمولاً دارای قفسه های ثابت هستند زیرا از طریق آنها سرمای ساکن ایجاد می کنند و بنابراین نمی توان آنها را جابجا کرد، اگرچه برخی از مدل های فریزر وجود دارند که دارای قفسه های قابل تنظیم هستند، این مدل ها معمولاً سرما را از طریق دیوار ایجاد می کند و با کمک یک فن تمام فضای داخلی مبلمان را منجمد می کند. کابینت های یخچال دار در نهایت، کابینت های یخچال دار برای شیرینی ها وجود دارد که می تواند عمودی با چهار صفحه شیشه ای با یک یا دو در باشد، برای نگهداری یا انجماد، و کابینت های درازی که به عنوان پیشخوان و نمایشگر عمل می کنند. آنها با شیشه منحنی یا شیشه مستقیم وجود دارد و در آنها کیک، تارت، شکلات و ... قرار داده شده است. این قنادی ها باید سرد ثابت باشند تا محصول را خشک نکنند و نور مناسبی داشته باشند تا کیک ها و پای ها به خوبی دیده شوند و در نتیجه فروش آنی را افزایش دهند. این نوع کابینت ها همچنین دارای گاز R600 برای حفاظت و R290 برای انجماد هستند. مهم است که درها آب و هوای خوبی داشته باشند و یک مهر و موم تقریباً هرمتیک ایجاد کنند تا سرما از بین نرود و پنجره ها مه نشود و از دیده شدن محصولات به وضوح جلوگیری شود. این نوع ویترین های یخچال دار معمولاً در فروشگاه هستند و نه در کارگاه، زیرا در فروشگاهی است که برای تشویق فروش، نمایش محصول مهم است. خلاصه: اگر یک بررسی کلی از پست انجام دهیم، باید انواع یخچال های موجود در نانوایی یا شیرینی فروشی را روشن کنیم: جدول نگهداری سرد: آنها می توانند عمق 60 سانتی متر یا عمق 70 سانتی متر، با یا بدون چرخ، با یا بدون پیش بند و با یک، دو، سه یا چهار در و بسته به گاز مبرد می توان آنها را گرمسیری یا غیر استوایی کرد. میز انجماد سرد: مانند کانترهای نگهداری یخچال دارای عمق 60 سانتی متر یا عمق 70 سانتی متر، با چرخ یا بدون چرخ، با یا بدون پیشخوان و یک، دو، سه یا چهار در و بسته به گاز مبرد می توانند باشند. گرمسیری یا بدون گرمسیری. کابینت یخچال عمودی: می توانند درب شیشه ای یا درب کور داشته باشند. کابینت های یخچال با یک، دو و حتی 3 در وجود دارد. ارتفاع می تواند بین 1.80 سانتی متر تا 2 متر متغیر باشد. آنها می توانند شامل قفسه های قابل تنظیم یا ثابت باشند، می توانند چرخ داشته باشند یا نداشته باشند، و مانند میزهای سرد، بسته به مبرد، می توانند گرمسیری باشند یا نباشند و سرد ثابت یا تهویه شونده باشند. کابینت فریزر عمودی: مانند کابینت های یخچالی عمودی، می توانند دارای درب شیشه ای یا درب کور باشند. گنجه وجود داردسیستم عامل یخچال یک، دو و حتی 3 درب. ارتفاع می تواند بین 1.80 سانتی متر تا 2 متر متغیر باشد. برخلاف یخچالها، قفسهها معمولاً ثابت، گرمسیری و سرد هستند. کابینت های یخچال دار: این کابینت ها معمولاً یخچال دار هستند و درهای عقب کشویی برای دسترسی به محصول و کاملاً شیشه ای برای افزایش دید محصول هستند. از این نوع ویترین ها معمولا به عنوان پیشخوان نیز استفاده می شود. از طرفی ویترین های عمودی با چهار وجه شیشه ای نیز وجود دارد و می توان آن ها را برای نمایش کیک و شیرینی ها نگهداری یا منجمد کرد. اگر بعد از این پست همچنان شک دارید که کدام یخچال تجاری را بخرید، با ما تماس بگیرید و ما بدون تعهد به شما مشاوره خواهیم داد.