آیا می توانید خانه خود را بدون یخچال تصور کنید؟ شاید نه و این وضعیت در مورد مشاغل مواد غذایی غیر قابل تصورتر است مثل مشاغلی که با لینیات سر و کار دارند و نیاز شدیدی به یخچال لبنیاتی دارند. به همین دلیل، در CI Talsa میخواهیم در مورد نقش مهم یخچال و فریزر در کسبوکارهای غذا، نحوه انتخاب مناسب و نکاتی برای صرفهجویی در خرید به شما بگوییم.
یخچال و فریزر در صنایع غذایی
یخچال و فریزرهایی که ما را در طول تاریخ همراهی کردهاند، از پیدایششان در قرن هجدهم تا نسخههای روستاییتر و خانگیشان، هم در آشپزخانههای خانگی و هم در آشپزخانههای حرفهای ضروری هستند. در حال حاضر، در مشاغل، سیستم تبرید و انجماد به ویژه از طریق تجهیزاتی مورد نیاز است که در کارهایی که از حفظ تازگی غذا برای چند روز تا انجماد کامل آن برای طولانی کردن خواص آن برای ماهها متغیر است، عملکرد بالایی از خود نشان میدهند.
آیا می توانید بدون آنها انجام دهید؟
نیاز به حفظ خواص ارگانولپتیک غذا و افزایش عمر مفید آن باعث می شود فکر کنیم که بدون آنها در تجارت غیرممکن است. از حفظ و تازگی غذا در شکل طبیعی آن گرفته تا آماده سازی هایی که با آنها به دست می آوریم، برای ماندن آنها نیاز به سرما دارند. این به نوبه خود از تشکیل باکتری ها، ویروس ها و قارچ هایی که برای مصرف انسان مضر هستند جلوگیری می کند.
رسیدن به این ماموریت با تجهیزات دیگری غیر از سردخانه، یخچال و فریزر غیرقابل تصور است. حتی بیشتر از این، اگر در نظر بگیریم که مقدار مواد غذایی برای نگهداری در مشاغل غذایی زیاد است و در غیر این صورت، نگهداری جامدات و مایعات در شرایط مناسب برای آماده سازی ها و محصولات مختلف غیرممکن خواهد بود.
چگونه در خرید یخچال فریزر صرفه جویی کنیم؟
خرید یخچال فریزر یک ضرورت است. این نوع تجهیزات یکی از تجهیزاتی است که در صدر لیست کسانی است که در حال بازسازی یا افتتاح تجارت غذایی خود هستند. از کافه تریا گرفته تا قصابی ها و مشاغل تولید مواد غذایی صنعتی به آن نیاز دارند.
بنابراین، سرمایهگذاری در این تجهیزات میتواند امری اجتنابناپذیر باشد، با این حال، میتوانید این کار را به هوشمندانهترین راه انجام دهید، سعی کنید مقداری پول پس انداز کنید و از پول سرمایهگذاری شده بازده بگیرید. برخی از نکاتی که می توانید برای به دست آوردن آن پس انداز در خرید خود اعمال کنید عبارتند از:
قبل از خرید، قیمت ها را هم در فروشگاه های فیزیکی و هم در فروشگاه های آنلاین مقایسه کنید.
مدل های تایید شده در سیستم های صرفه جویی در انرژی را انتخاب کنید. اینها به شما کمک می کند تا از محیط زیست مراقبت کنید در حالی که چند پزو در قبض خدمات برق خود صرفه جویی می کنید.
حتماً مدل های صنعتی را انتخاب کنید که توانایی حفظ دمای تنظیم شده را دارند، حتی زمانی که مجبور هستید به طور مداوم درها را باز و بسته کنید.
یخچال و فریزرهایی با روکش های فولادی ضد زنگ انتخاب کنید، زیرا این یخچال ها باعث صرفه جویی در تعمیر و نگهداری شما می شوند، تمیز کردن آن ها راحت تر است و در طول زمان حفاظت بهتری دارند.
در صورت لزوم، به دنبال توزیعکنندههایی باشید که به شما امکان میدهند تأمین مالی کنید و تجهیزات خود را به صورت اعتباری دریافت کنید. به این ترتیب می توانید در کسب و کار خود فعالیت کنید و پولی را برای پرداخت هزینه تجهیزات مورد نیاز خود به دست آورید، در حالی که در حال تولید برای پرداخت هزینه آن هستید.
حال گزینه دیگر در خرید یخچال فریزر دست دوم است. اینها می توانند ویژگی های خوبی داشته باشند و اغلب توسط صاحبانشان برای فروش گذاشته می شوند، زمانی که آنها نیاز به تعویض با یکی با عملکردهای مختلف یا با ابعاد خاص دارند. اگر این گزینه را انتخاب کردید، حتما این کار را با مارک های معروف توزیع کننده تجهیزات مانند CI Talsa در کلمبیا انجام دهید.
اتاق سرد، یخچال و فریزر، کدام یک برای کسب و کار شما بهتر است؟
هنگام انتخاب تجهیزات تبرید و انجماد برای یک تجارت، همچنین مهم است که در نظر بگیرید که ممکن است با توجه به موارد زیر بهترین باشد:
نوع تجارت غذا و غذا.
شرایط فضایی
ظرفیتی که برای نگهداری در یخچال و/یا منجمد نیاز دارید.
در مرحله بعد، ما در مورد هر یک از انواع تجهیزات و برخی از نشانه هایی که می تواند شما را راهنمایی کند که مناسب ترین است به شما خواهیم گفت:
یخچال های صنعتی
یخچال های صنعتی دارای دماهای متفاوتی نسبت به فریزرها هستند که در محدوده هایی قرار می گیرند که زیر 10- درجه سانتی گراد نمی رسد. این بدان معنی است که آنها برای خنک کردن و تازه نگه داشتن مواد غذایی مناسب هستند، اما اگر نیاز به فریز کردن مقادیر زیادی از مواد غذایی برای مدت طولانی دارید، ایده آل نیستند.
این ها در مدل های پیشرفته با موارد زیر عرضه می شوند:
سیستم های صرفه جویی در انرژی
عملکردهای ویژه مانند یخ زدایی.
نگهداری دما و کنترل نشت برق در درهای باز.
سیستم های امنیتی با دزدگیر و کلید درب باز.
طراحی پانل های مدرن کنترل دما.
آنها برای نگهداری غذاها و فرآورده های جامد و مایع مختلف سرد و تازه ایده آل هستند. برای جابجایی آسان می توانید مدل های یخچال یک، دو و سه دری با شیشه و چرخ های صفحه نمایش پیدا کنید. علاوه بر این، با توجه به نیاز فضایی که در کسب و کار نیاز دارید، انواع عمودی و افقی نیز وجود دارد. به خاطر داشته باشید که نوع عمودی به شما امکان می دهد از فضای بالای نصب بهره ببرید. از سوی دیگر، مدل های افقی به شما این امکان را می دهد که از سطح آنها استفاده کنید، با یک صفحه روی جلد برای استفاده به عنوان میز برش یا آماده سازی. برخی از مدلها شامل ایستگاهها و سینیهای یخچال برای نگهداری و دسترسی سریع به سبزیجات، میوهها، سوسیس و انواع دیگر مواد غذایی ضروری مانند سالاد، پیتزا و ساندویچ هستند.
فریزرهای صنعتی
برخلاف یخچال ها، فریزرها ظرفیت انجماد بیشتری دارند و به دمای زیر 20- درجه سانتی گراد می رسند.
آنها در مشاغل مواد غذایی که نیاز به ذخیره مواد غذایی یا آماده سازی در مقادیر زیاد دارند و به عملکرد انجماد خاصی نیاز دارند نشان داده می شوند. آنها به طور گسترده در ماهی فروشی ها، قصابی ها، هتل ها و غذاخوری های صنعتی استفاده می شوند. فریزرهایی که در بازار پیدا می کنید نیز ظرفیت های متفاوتی دارند که بر حسب لیتر یا فوت مکعب اندازه گیری می شود. طراحی آن می تواند افقی یا عمودی باشد و قابلیت های کنترل دما، صرفه جویی در مصرف انرژی، چرخ ها و درب ها با سیستم های امنیتی وجود دارد.
اینها همچنین ممکن است ایستگاه هایی برای نگهداری غذاهای منجمد در دسترس داشته باشند، مانند بستنی در سینی های مختلف.
یخچال مختلط
یخچال مختلط شامل دو ظرفیت دمایی یخچال و فریزر در یک واحد می باشد. زمانی ایده آل است که در تجارت خود به نگهداری تازه و انجماد مواد غذایی و آماده سازی نیاز دارید. مدل های آنها در بازار نیز بسیار متنوع است و عموماً دارای حداقل دو در برای جداسازی دما و محفظه های لازم برای انجماد و تبرید هستند.
اتاق های سرد
سردخانه یا یخچال یک سیستم خنک کننده کامل است که در یک فضای بسته نصب می شود. برای نگهداری و حفظ تازگی مواد غذایی مانند گوشت، ماهی، میوه ها و سبزیجات استفاده می شود. عملیات آن با مبردهای شیمیایی انجام می شود که با استفاده از کمپرسورها، کندانسورها، شیرهای انبساط و اواپراتورها تصفیه، حمل و نقل و توزیع می شوند.
این سیستم نگهداری به طور گسترده در صنعت تولید گوشت حیوانات استفاده می شود، جایی که خواص ارگانولپتیکی باید در فرآیندهای مختلف از پردازش گرفته تا پیرایش و پیرایش حفظ شود.
نتیجه گیری
یخچال و فریزر تجهیزات ضروری در صنایع غذایی، هم در تجارت مستقیم به مصرف کننده (B2C) و هم در تجارت B2B هستند. انتخاب مناسب برای هر نوع کسب و کار برای انجام بهترین سرمایه گذاری ضروری است. شما با در نظر گرفتن نکات صرفه جویی و نیازهای خاص به فضا، عملکردها و ظرفیت هایی که هر آشپزخانه صنعتی به آن نیاز دارد، به این امر دست می یابید.